String Pocket vihdoinkin seinällä

Minulla vie aina sievoisen tovin saada seinille kiinnitettyä yhtään mitään. Jahkailen vaikka kuinka ja kauan onko jollekin taululle hyvä paikka tuossa, tuossa vai tuossa. Muutaman viikon otti myös tämä String Pocketin sijoittelu. Olin jo laittamassa sitä ihan kokonaan toiselle seinälle, mutta siinä vaiheessa kun sain kaivettua porakoneen esille, niin oli myös hyllylle valikoitunut paikka vaihtunut. Nyt kuitenkin olen tyytyväinen siihen mihin se oleskelutilan puolella päätyi.

StringPocket1

Muutaman tavaran asettelin hyllyille – ei nämä toki lopullisia ole, mutta tyhjää parempi. Ylimmällä hyllyllä oleva harmaanruskea pullo löytyi Cilla’sin puodista. Kannattaa kurkata heidän muukin tarjonta, sillä kaikkea ihanaa ja koukuttavaa löytyy.

StringPocket2

Vasemmasta reunasta kurkistaa jo seuraava projekti: Artekin julistetaulun kiinnittäminen seinälle. Saattaa toki olla, etten kiinnitä sitä seinään ollenkaan. Antaa nojailla lipaston päällä. Säälittää nimittäin tehdä seiniin kovin monia reikiä, jos kun tulen toisiin ajatuksiin sommittelusta.

StringPocket0

Voit seurata blogin päivityksiä Bloglovin’in ja Blogilistan kautta ja muita kuulumisia Instagramin kautta – tervetuloa! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”String Pocket vihdoinkin seinällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s