Yksi viherkasvi kaksi ruukkua

Kylläpä tämä aika rientää. Se on jo lokakuu hyvässä vauhdissa. Tänään ei sää ole erityisen mieltä piristävä ja harmaus lähes käsin kosketeltavaa, mutta onneksi piristystä voi hakea ystävistä, hyvästä ruuasta, viinistä, kotoilusta, sisustuksesta, kokkailusta, leipomisesta, urheilusta – näistä piristyn itse, mutta mikä vain kullekin sopii (tuossapa tuli muuten se oma viikonlopun ohjelma lähes tulkoon lueteltua – ihanaa, että on perjantai!).

Instagramin puolella nämä alla olevat kuvat on julkaistu, mutta pistetään niistä postauskin. Ostin siis söpön pienen viherkasvin – ensin meinasin viedä sen työpaikalleni, mutta ehkä sinne hankin hieman isomman piristyksen. Tiesittekö muuten, että on tutkittu vihreän ja viherkasvin parantavan työntekijän tehokkuutta jopa 15% – ihmeellistä eikö vain ja tähän aikaan vuodesta extra boostauksesta millä tahansa keinolla ei voi olla haittaa.

Ruukut

Vasemalla on Lexingtonin valkoinen tähtiruukku ja oikealla Granitista juuri kotiutettu betoniruukku. Betoniruukut ovat i-ha-ni-a, mutta ei ongelmattomia, koska ne yleensä eivät ole kunnolla lasitettuja sisäpuolelta, niin vedet voivat valua ruukusta läpi kun kukkaa ”ruokkii” tai muuten vain imee itseensä kosteutta kasvista. Vinkki tähän on seuraava: laitoin ruukun sisään tavallisen pakastepussin, asetin kukan paikoilleen ja leikkasin pussin ylimääräiset reunat pois, jotka muuten olisivat näkyneet ulospäin. Hyvin toimii :)

Mitä olet mieltä – kumpi ruukku on kivempi tuon kasvin kanssa tai muuten vaan?

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille ja nautitaan, sillä viimeisimmät sääennukset uhkailevat tämän olevan viimeinen lämmin viikonlopppu tänä vuonna. Talvi tulloo…

Voit seurata blogin päivityksiä Bloglovin’in ja Blogilistan kautta ja muita kuulumisia Instagramin kautta – tervetuloa! :)

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s