”Old school” -viinipulloteline

Nyt on kuulkaas kriisi eli miten ihmeessä ihminen pärjää ilman älypuhelinta ja siihen asennettuja kaikenmaailman ”äppsejä”. Tiukkaa tekee – jo viidettä päivää – jouduin nimittäin viemään uudehkon puhelimeni huoltoon. Siksipä en ole Instagramiinkaan saanut uusia postauksia vaikka kuvaideoita olisi paljonkin. Joudun nyt käyttämään puhelinta, jolla voi soittaa ja tekstata. Aika old school :) Teemaan sopii tämän postauksen aihekin.

Muistatteko nämä puiset viinipullotelineet jostain 80-90-luvulta (ainakin itse muistan ne tuolta ajalta)? Nyt niitä on kirpputorit pullollaan parilla eurolla – ja Prismasta alle 10 eurolla, josta omani nappasin ruokaostosten lomassa.

WAS_viinipulloteline

Hankin tämän kahdesta syystä: hyvät viinit ovat syytä säilyttää kallellaan (nuo skumppapullot ovat vain kuvausrekvisiittaa, koska niitähän ei pidä säilyttää kallellaan, sillä kuplat pitävät korkin jo kosteana) ja toisekseen mikroa kun en käytä/omista, niin sille varattu tila tuli parempaan käyttöön. Tämä hankinta tuli tehtyä siis aivan käytännön syistä – kerrankin järkiperäistä sisustamista :) Ensin ajattelin maalata kapistuksen valkoiseksi, mutta kun asettelin sen paikoilleen, niin jotenkin tuo vaalea puu miellytti silmää. Samalla somistin ”viinikaappini” lasiastiaan kerätyillä skumppapullojen korkeilla ja kauniilla mintulla luonnomateriaaliruukussa.

Kyllä nyt kelpaa säilöä vuosikertaviinejä – tai miksipä ei vähän uudempaakin tuotantoa :)

Voit seurata blogin päivityksiä Bloglovin’in ja Blogilistan kautta ja muita kuulumisia Instagramin kautta – tervetuloa!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s