Täydellisen lompakon metsästys

Taustaa postauksen muodossa tänään aamulla Instagramissa julkaisemalleni kuvalle.

Aasian reissulta yritin ihan tosissani etsiä uutta lompakkoa kuitenkaan onnistumatta siinä vaikka ainakaan valikoiman määrästä se ei jäänyt kiinni. Luulen, että siellä ylitarjonta otti yliotteen minusta eikä mikään enää kelvannut. Ei ole nimittäin helppoa löytää hyvää lompakkoa, ainakaan kun on omasta mielestä pakko löytää se the lompakko: pitää mahtua paljon kortteja [mistä niitä kanta-asiakaskortteja oikein sikiää lompakko täyteen vaikka mielestäni kieltäydyn kaikista?], näppärän kokoinen, kokonaan tai osittain vetoketjullinen, aitoa nahkaa, väri musta tai konjakki, kultaakin ois kiva olla, ei liian kallis ja tietysti tyylikäs.

Furla

Erilaisia vaihtoehtoja ensin tutkailin netistä, mutta koska lompakon [ja laukun] valinnassa pitää ehdottomasti materiaalia päästä hypistelemään, niin suuntasin Stockan alakertaan vain ja ainoastaan tämä tietty malli mielessäni. Tästä italialaisperäisen Furlasta oli värivaihtoehtoina musta, kulta ja mintunvihreä/turkoosi. Ensin olin kallistumassa kullanhohtoisen puoleen, mutta jotenkin se oli lompakoksi liian säihkyvä ja siksi päädyin ”perus” mustaan, joka on ajaton ja aina tyylikäs. Hätätilanteessa sopii vaikka pieneksi iltalaukuksi. Nyt yhden päivän käytön jälkeen voin todeta, että nappiostos. Tykkään – toivottavasti tykkään ainakin seuraavat 2 vuotta ;)

Voit seurata blogin päivityksiä Bloglovin’in ja Blogilistan kautta ja muita kuulumisia Instagramin kautta – tervetuloa! :)

Tekstin tai artikkelin alla näkyvät mainokset ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s