Tuolin uusi väri

Ostin jo vuosi sitten Huuto.netistä jonkin sortin wieniläistuolin, joka oli alkuperäisessä värissään ja lakkauksessaan. Sävyltään hyvinkin keltaiseen taittavana. Ostin tuolin, koska näin sen mahdollisuudet. Tuoli oli muutoin siisti, ehjä ja lakkauksetkaan ei ollut halkeillut. Päätin jo tuolloin, että tuoli tulee saamaan uuden värin, mutta eihän siihen toteutukseen mennytkään kuin se vuosi :) Nyt tartuin kesälomien jälkeen pensseliin ja mustaan Miranoliin ja suin tuolille uuden värin. Alla olevasta kuvasta näkyy muutos.

Maalattutuoli

Miranolilla maalaaminen on helppoa ja koostumuksensa ansiosta maali antaa anteeksi maalarin virheet ja osaamattomuuden. Miranoli nimittäin on melko paksua ja sen geelimäisyyden vuoksi se tasoittuu kuivuessaan.

No miten meni niin kuin omasta mielestäsi? Hyvin, mutta kuivuminen on hidasta. Laitoin kaksi kerrosta maalia ja näiden välillä piti pitää kuivattamisaikaa muutama päivä. Liekö syynä kesän lämpö vai mikä, mutta maali tuntui vielä nihkeältä parin päivänkin jälkeen. Tämä on tietysti melko normaalia ja jossain maalikaupassa sanottiin, että Miranolin kuivuminen voi viedä jopa viikon ennen kuin se on saavuttanut täyden lujuuden.

Sitten pieni muistutus itselleni: Jos haluat varmistaa, että maalia on riittävästi myös tuolin alapuolella, niin käännä tuoli ympäri äläkä kurkottele tuolin alle siten, että vaaleat hiukset tarttuvat kiinni mustaan maaliin :D Isommilta draamoilta vältyttiin, mutta musta vaakaraita takaraivossa oli melko raffi.

Tältä tuoli näytti aiemmin (huono kännykkäkuva, mutta en huomannut parempaakaan ottaa):

Tuolinvanhaväri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s