Ostolakon puoliväli ylitetty (reilusti!)

Elokuu toi ostolakon. Suurimmaksi osaksi on ollut helppoa kieltäytyä houkutuksilta ja ihanuuksilta, joita syksyn uutuudet kaupoissa on ollut pullollaan. Heikkoja hetkiä toki on ollut ja päätin pistää niitä pieneksi kuvagalleriaksi, jos sitten syyskuussa vielä haluan niitä ostella ;)

Ostolakonhimotukset

Eikö olekin ihania!? No on! Muutaman kohdalla olen jo melkein lahjonut kaveria ostamaan, mutta aikamoista itsensä huijaamista se olisi. Enhän tätä tee ketään muuta kuin itseäni varten.

Ostolakon lisäksi piti hankkiutua eroon vähintään 15 olemassa olevasta tavarasta. Siinäkin ollaan hyvällä mallilla, sillä karsittuna on 11 tavaraa, johon sisältyy niin kosmetiikkaa, astioita kuin sisustustakin. Hyvältä tuntuu. Joka päivä mietin tavaroitani, joiden olemassaolon kotona tiedostan, että tarvitsenko sitä oikeasti. Toinen asia, jota olen miettinyt, niin osa tavaroista on ehkä epäkäytännöllisiä eli pitäisikö ne vaihtaa vain kätevämpiin. Maybe.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja tosissaan voiton puolella jo ollaan tätä elokuuta ;) Toivottavasti ei ihan tavarataivas repeä syyskuussakaan, vaan tarkoituksena onkin miettiä enemmän tekemiäni hankintoja.

ps.  Hassua muuten, että ostohimotukset ovat sisältäneet vain sisustusta. Vaatteet eivät ole ehkä koskaan aiheuttanut ostoholismia. Ainakaan mulle ja ei ainakaan toistaiseksi. Onneksi, se tästä vielä puuttuisi :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s