Café Kumma Käpylän ytimessä

Kesällä tulee kierreltyä tavallista enemmän kaupungilla ja hieman sen ulkopuolellakin. Uusi tuttavuus kahvilatarjontaan löytyi Käpylästä, vilkkaan Koskelantien varrelta.

Kahvilaan astuessa ensimmäisenä ei kahvihammasta kolottanutkaan, kun piti silmäillä ympärilleen mitä kaikkea kahvilasta löytyykään. Ruoka ei näissä havainnoissa ollut ensimmäisellä sijalla, vaan persoonallisesti sisustettu liiketila lukemattomilla yksityiskohdilla.

CafeKumma_02

Seinillä on aitoa (myynnissäkin olevaa) taidetta ja tuolit ovat persoonallisesti ja hyvinkin uniikilla tavalla uudistettuja. Pelkästään jo näistä saa jokainen vähänkään itse tuunaileva vinkkejä ja idoita omiin askarteluihinsa. Tämän lisäksi myynnissä on kynttilöitä, trendikkäitä sisustustuotteita, kortteja ja koruja. Kannattaa tämäkin tarjonta vilkuilla läpi, joskaan hinnat eivät ole kovin edulliset.

Itse kahvihan täällä on aina tuoreeltaan pavuista jauhettua ja tilaaja saa valita tumman tai vaalean paahdon. Kuulemma ei ole tulossakaan suodatinjauhatuskahvia valmiista puruista, vaan kaikki kahvit valmistetaan vasta asiakkaan tilauksen saavuttua eli ne termospullossa olevat ABC-kahvit kannattaa käydä juomassa läheisellä huoltoasemalla :)

Niin ja siis kahvilasta saa kahvin lisäksi niin makeaa kuin suolaistakin syötävää, unohtamatta kahvilassa päivittäin tarjoiltavaa keittolounasta (6,90e).

CafeKumma01

Mikäli et siis ahdistu tavaran runsaudesta, värien paljoudesta ja arvostat tuoretta kahvia, niin piipahda ihmeessä Käpylän Café Kummassa.

Café Kumma
Koskelantie 56, Helsinki
http://www.facebook.com/cafekumma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s