Iittalan Kastehelmi -sarjan uutuudet

Idea Kastehelmen lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi, kun Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korosti lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Kastehelmi on ollut aiemmin tuotannossa 1964-1988 ja suosituimmat osat palasivat valikoimiin vuonna 2010. Tänä päivänä sarjasta löytyy laaja valikoima niin kattamisen kuin sisustuksen tuotteita [lainaus Iiitalan nettisivuilta – klik].

Kastehelmi2

Nyt on ilmaantunut Kastehelmi -sarjaan uutuuksia juomalasien ja purkkien muodossa. Nämä löytyvät ainakin väreissä kirkas, aavikko, harmaa ja vaaleansininen. Vaikka ihan tosissani fanitan Kastehelmi -sarjaa ja itseltäni löytyy tarjoilukulho, lautasia, pieniä kulhoja, maljakko (alkuperäistä tuotantoa) ja kynttilälyhtyjä, niin nyt tulleet uutuudet eivät ehkä päädy omaan kaapistooni. Ehkä eniten siksi, ettei ole tarvetta kyseisille tuotteille ja toisekseen, tykkään yhdistää Kastehelmen astioita muihin posliinisiin astioihin – ei niin, että ne täyttäisivät koko kattauksen.

Kastehelmi1

Osuuko ja uppoaako nämä sinun kotiisi? :) Mikäli osuu, niin ainakin juomalaseja saa ostettua syyskuussa Stockmannin kanta-asiakastarjouksella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s