Retrokellon paluu

Paluu arkeen lomien jälkeen tarkoittaa myös aikaisia aamuherätyksiä. DISLIKE!

Olen jo pitkään etsinyt kivaa herätyskelloa – tai ylipäätänsä kelloa yöpöydälle, josta voi kurkata ajan illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä. Ja kyllä, olen kuullut myös kännyköistä :) On vain yöllä rasittavaa A) herätä kesken unien ja B) laittaa kännykkään kirkas valo, jotta sen ajan voi katsoa. Itselläni kun on ihan pakollinen tapa katsoa kelloa, jos kesken unien satun heräämään. Ehkäpä siksi, että toivon nukkumisaikaa olevan jäljellä vielä mahdollisimman paljon.

Casio_heratyskello

Kellojen etsiminen ei ollut helppoa. Kriteereinä oli selkeä ja yksinkertainen kellotaulu, ”hohtavat” viisarit ja/tai himmeä valo kellotaulussa. Aika vähän löytyi vaihtoehtoja, koska ilmeisesti herätyskellot ovat menneen talven lumia. Hakutuloksissa päädyin myös pari kertaa Dementia Online Shopin sivuille. Niin harvinaista se kuulkaas on, että joku tarvitsee kelloa.

Nettiä selaillessa tulin kuitenkin oikein hyvälle tuulelle noista Casion herätyskelloista. Kuinka moni muu muistaa nämä legendat – minä ainakin ja tilasin oman kappaleeni huikeaan 7,92€ hintaan. Kasarihan on nyt muutenkin muotia!

Hitti vai huti? :)

_ _ _ _

Nyt pitäisi vain saada toimitettua vinkkiviitonen designkellojen valmistajille, jotta markkinoille saataisiin tyylikäs digitaalinen kello vaikkapa ilman sitä herätysominaisuutta väreissä musta, valkoinen ja puu. Totta puhuakseni luotan enimmäkseen kännykän herätyskelloon jatkossakin (jos vain akkua on tarpeeksi), mutta onpahan mahdollisuus käyttää old school -herätyskelloa tai ottaa vaikka matkalle mukaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s