Sälekaihtimien vetonarut

Diy -osasto saa jatkoa, kun sain [omasta mielestäni] ihan loistavan idean!

Sälekaihdin on todella hyödyllinen keksintö, ei kuitenkaan mikään sisustuksellinen taidonnäyte – tai riippuu kaihtimista, mutta puhun lähinnä perusmallista, joita enemmistössä kotitalouksia on. Roikkuva nailonnaru ja säädintikku on suorastaan miehisyyden ja insinöörimäisen suunnitelmallisuuden tulos. Miksi ei säätötikku ole aina läpinäkyvää kirkasta muovia, niin ei asentajien tarvitsisi neuvotella tilaajan kanssa sointuuko se kaihtimiin vai ikkunanpokiin. Noh. Tähän en mitään keksinyt (muuta kuin erikoistilata se kirkas tikku), mutta siinä narun päässä roikkuva kartion mallinen muovikapistus on ruma. Valkoinen, pieni, mutta ruma eikä sen paino riitä pitämään narua edes suorassa. Tadaa – vaihdoin ne valkoiseksi maalattuihin puuhelmiin ja olen iloinen :D

Kaihtimet3

Tätä diy-projektia varten en edes tehnyt uusia hankintoja, vaan askartelutarvikkeistani löytyi kahta kokoa valkoisia puuhelmiä.

Kaihtimet2

 Tästä lähdettiin ja toiseen tultiin – mitä pidät, onko ihan hassu idea? :)

Kaihtimet1

Ehkä joku muu on tämän keksinyt jo aiemmin (saa vinkata jos on), mutta itse en ole nähnyt enkä tätä ideaa mistään kopioinut. Siksi aivan innolla jaan tämän muille!!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

5 kommenttia artikkeliin ”Sälekaihtimien vetonarut

  1. Huli sanoo:

    Ihan törkeän upea idea! Meillä ei ole koskaan ollut sälekaihtimia, sillä en niistä tykkää, mutta työhuoneeseen voisin vastaavat vaikka virittää. Tosi hyvä idea!

  2. Doris sanoo:

    Mäkin tykkään ideasta tosi paljon! Voisin ottaa käyttöön itsellänikin, jos vaan saan aikaiseksi. Enkä oo kyllä koskaan ennen nähnyt missään muualla :)

Jätä kommentti