Tekstitaulu

Siinä missä taulussa oli toukokuussa kalenteri, on kesäkuussa siinä mietelause. Mustalla taustalla valkoinen teksti lasin alla osoittautui melko vaikeaksi kuvattavaksi, koska se heijasti normaalissa valaistuksessa kaiken muun keittiöstä ja itse taulusta ei saanut mitään selvää. Siksipä kuva otettu salaman avulla – harmillista, koska ajatelma on positiivinen ja olisi ansainnut kauniin auringonvalon. Teksti ei oma keksimä, mutta muuten itse tehty [DIY] :)

Taulu_130620

Kuvasta sellainen havainto vielä, että kyllä-kyllä Granitissa on tullut käytyä :) Granit on siis uusin villitys sisustusrintamalla, kun ruotsalainen yritys avasi ensimmäisen myymälänsä Helsinkiin, Bulevardin ja Mannerheimintien kulmaan. Ensimmäisellä käyntikerralla kävi niinkin legendaarisesti etten ostanut mitään, koska ”kaikki” oli niin ihanaa. Toisella kertaa mukaan tarttui sitten jo julistetta, keittiötarviketta ja mieltä jäi kaihertamaan eräs penkki… ;)

Hyvää ”torjantaita” [=torstai, mutta tavallaan perjantai kun on työviikon viimeinen päivä]!!

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

2 kommenttia artikkeliin ”Tekstitaulu

    • white and sweet sanoo:

      Kiitos Irina kommentista! Kiva kuulla, että näin voi käydä muillekin – pieni varoituksen sananen: kuten sanottua, mulla se ei sitten toistunut toisella käyntikerralla ja nyt pitäisi taas mennä parin tuotteen perässä Granitiin takaisin :D

Jätä kommentti