Kylpyhuoneen virkattu matto

Ehkä muistat, kun kerroin 19.10. postauksessani ostaneeni Huuto.netistä virkatun maton. Pakko palata aiheeseen sen verran, että matto osoittautui erinomaiseksi ja juuri sopivaksi omaan kylppäriin. Ensinnäkin matto postitettiin minulle vain muutamassa päivässä ja toki sen heti Postin saapumisilmoituksen jälkeen kipitin pikapikaa noutamaan. Tietenkin mattoa piti myös sovittaa kylpyhuoneeseen, vaikka en ’raaskinut’ sitä vielä sinne pysyvästi jättää – kulutan ensin Ikean 0,99 € maton ns. loppuun ja siinähän ei enää kauaa mene, sillä valkoinen ei ole enää niin valkoinen kuin toivoisin. Tämä tummanharmaa virkattu trikookudematto sopi juuri niin ihanasti kuin ostaessa ajattelinkin ja väri oli todella osuva muuhun harmaaseen, jota kylppärissä tällä hetkellä on.

Kuten olen aiemminkin todennut, etteivät käsityöt ole ”mun juttu”, niin voin vain hämmästellä muiden aikaansaannoksia. Tämä matto oli todella taidolla tehty – erityisen paljon arvostin symmetriaa ja ainakin omaan silmään virheetöntä kuviointia eikä maton reunat kärvistelleet mihinkään suuntaan.

Kiitos paljon maton myyjälle ja samalla maton tekijälle! Mikäli joku lukija kiinnostui nimenomaisen tekijän laadukkaista matoista, voin ilomielin kertoa miten Huudosta kyseisen myyjän tuotteet löytää – oman ilmoituksensa mukaan hän valmistaa mattoja myös tilauksesta. Laita vain kommenttia tähän postaukseen ja tutut voivat vaikka soittaa ;)

Tässä hieman erilainen ”sovituskuva” matosta – olisikohan oikea termi kuvan käsittelylle posterointi.

Älä klikkaa tämän tekstin tai artikkelin alla mahdollisesti näkyviä mainoksia.
Ne ovat blogin julkaisualustan [wordpressin] lisäämiä – ei blogin kirjoittajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s